De Badboys
(Voorheen De Vleagels)

Op 31 oktober 2011 zijn De Vleagels gesplitst in een meidengroep (De Meideroosjes) en een jongensgroep, wij dus: The Badboys.

The Badboys draaien groep op donderdagavond van 18.30 - 19.45 uur.
Zit jij ook in groep 4 of 5? Kom dan gerust een keer langs en doe met ons mee...

Via de fotopagina en de activiteitenlijst hieronder kun je zien wat we zoal doen.
Wil je zien wat we vroeger deden, kijk dan op De Vleagels.


Kijk op de Facebookpagina van The Badboys
om de actuele verrichtingen van hun te volgen.

Like ze en je blijft altijd op de hoogte!!!Klik om deze afbeelding beter te bekijken...


Activiteiten

30 mei - 1 juni, Jongens tegen de Meisjes Bivak The Bad Boys
Het een super vet weekend. The Badboys zijn samen met De Meideroosjes op bivak naar Melderslo geweest. Op een toffe en mooie camping waar we lekker konden genieten van het mooie weer, maar ook lekker vuur konden stoken, bbq'en, tosti´s hebben gebakken en zelfs hebben gezwommen in de vijver, hebben we dit jaar een grote strijd gevoerd tegen de meisjes. Niemand had kunnen denken dat The Bad Boys zo netjes zijn door de meiden zomaar met ieder spel te laten winnen. Zo hebben we de meiden laten winnen met de tocht, een spannende estafette race met kaarten en het spel "de jongens tegen de meisjes". Natuurlijk was het niet alleen strijd en hebben we een cultureel bezoek gebracht aan een Tweede Wereld Oorlog Museum en hebben we op zondag lekker gezwommen. Daarna moe maar voldaan naar huis.
We hopen dat jullie het leuk hebben gevonden, wij in ieder geval wel.
Foto's van dit bivak vind je hier.

Groeten,
Geert, Karel, Ruud en Niek.


18 t/m 20 mei 2012, Legerbivak in America
Eerst een stukje fietsen naar het basiskamp aan de Hofweg. Daar aangekomen gingen we een vuurtje stoken en de tent opbouwen. Daarna hebben we heerlijk gebarbecued. De volgende dag hebben we lekkere tosti’s gemaakt op onze zelfgemaakte bbq. Na deze lekkere maaltijd zijn we helemaal binnendoor over beekjes naar het bos gewandeld, waar we hutten hebben gegraven op/in de zandberg. Toen we daar een paar broodjes knak hadden gegeten zijn we weer terug gelopen naar ons basiskamp. Daar zijn we een vlot gaan bouwen om op de Kabroeksebeek te gaan varen. 's Avonds hebben we weer flink vuur gemaakt en daar soep en aardappels op klaargemaakt. De laatste dag moesten we weer alles opruimen en was het bivak helaas weer voorbij. Ik hoop dat jullie het heel leuk gevonden hebben. Wij in ieder geval wel! Benieuwd naar de foto's, klik dan hier.
Groetjes de leiding.