De Jeugd- en Grote Dorpszeskamp

Met het vieren van het 50-jarig bestaan in 2003 is een oude traditie weer nieuw leven ingeblazen, namelijk De Grote Dorpszeskamp. Vanaf ons jubileumjaar wordt deze weer om de 2 jaar georganiseerd.

We gooien het een keer om. De Jeugd- en Grote Dorpszeskamp vinden dit jaar de tweede zaterdag en zondag na de start van de basisschool plaats. En op zaterdagmiddag 12 september houden we De Grote Dorpszeskamp en op zondagmiddag 13 september de Jeugdzeskamp. Zo hopen we meer volwassenen n meer kinderen de mogelijkheid te kunnen geven deel te nemen aan deze te gekke dorpsactiviteit!

De Grote Dorpszeskamp
In 2013 wonnen De Ontspoorden de Station America Wisseltrofee. Die staat dus nog in de thuishaven. Maar hoe lang nog? Dit is de kans om hem weer van eigenaar te laten veranderen. Dit is jullie kans.....

Teams die deel willen nemen aan De Grote Dorpszeskamp 2015 moeten uit minimaal 6 deelnemers bestaan waarvan minimaal 2 dames. De minimale leeftijd is 12 jaar (Voortgezet Onderwijs). Dit mag zijn vanuit een vereniging, een straat of buurt of een vriendengroep uit America. Dat maakt ons niet uit. Meer informatie m.b.t. deelname vind je in het Zeskampreglement.

De Jeugdzeskamp
Ons Jong Nederland seizoen wordt geopend met De Jeugdzeskamp. Deze is voor alle kinderen van de basisschool. Leden en niet-leden zijn van harte welkom. Deze middag is uiteraard gratis en er wordt voor een hapje en drankje gezorgd. Het is aan te bevelen om je zwemspullen mee te nemen, want meestal zijn er ook wel waterspellen bij. Vanaf 13.15 uur kun je je aanmelden bij De Blokhut, rond 13.30 uur beginnen we met de spellen. Papa's, mama's, opa, oma of andere bekenden mogen altijd komen kijken en aanmoedigen natuurlijk.

Wil je graag meedoen met een team aan De Grote Dorpszeskamp 2015, vul dan onderstaand formulier volledig in en maak 25,00 inschrijfgeld over vr 15 augustus op rekeningnummer NL78 RABO 01025.02.528 t.n.v. Jong Nederland America o.v.v. Zeskamp en jullie teamnaam. Het inschrijfgeld mag ook contant voldaan worden voor deze datum, bij Marco Hesp, Doenssenstraat 23 in America. Na betaling is uw inschrijving definitief, u krijgt van ons een bevestiging als de betaling is verwerkt.

Een week voor De Grote Dorpszeskamp ontvangt u alle benodigde informatie in een boekje thuisgestuurd. Hierin staat o.a. de nadere uitleg over de spellen. Heeft u al eerder vragen? Bel dan 06-51554717 (Marco Hesp) of mail naar zeskamp@jnamerica.nl.
 

 

   Algemene gegevens  
Teamnaam  

 

Naam Teamcaptain  
   
   Gegevens Contactpersoon
Naam  
Adres  
Postcode  
Woonplaats  
Telefoon  
E-mail  
     
   Teamleden (min. 6) M / V
Naam teamlid 01    
Naam teamlid 02    
Naam teamlid 03    
Naam teamlid 04    
Naam teamlid 05    
Naam teamlid 06    
Naam teamlid 07    
Naam teamlid 08    
Naam teamlid 09    
Naam teamlid 10    
     
Wijze van betalen    
     
   Opmerkingen of vragen