Contributie

Zoals bij elke vereniging betalen leden contributie aan de vereniging. De eerste paar weken mag een nieuw (toekomstig) lid lekker mee doen met de groep. De leiding zal daarna contact opnemen met de ouders voor alle contactgegevens en de contributie. Hiermee is het lid ook automatisch verzekerd via onze overkoepelende organisatie Jong Nederland Limburg en mag hij of zij lekker mee doen met alle activiteiten die we doen.

Leden die na de schoolvakantie bij Jong Nederland America willen komen, hoeven tot en met december geen contributie meer te betalen. Wel zal de leiding alle contactgegevens vragen voor registratie en verzekering.

Jaarlijks komen de leiders van de groepen eind december bij ieder lid persoonlijk de contributie ophalen.
De contributie bedraagt 40,- per jaar (1 jan. t/m 31 dec.).

Dit kan contant betaald worden aan de leiders of per bank overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL78 RABO 0102502528, t.n.v. Jong Nederland America, o.v.v. "naam jeugdlid".

Meer belangrijke informatie vind je ook op Lid worden.

Kent u Stichting Leergeld Horst aan de Maas?
Deze stichting helpt te voorkomen dat kinderen en jongeren tot 21 jaar uit gezinnen met een laag inkomen niet mee kunnen doen in het sociale leven. Het laat kinderen weer meedoen en kan zorg dragen voor de contributie, maar ook andere bijkomende kosten, zoals bivak- en kampkosten en de aanschaf van ons tenue. Jong Nederland America werkt al jaren samen met Stichting Leergeld Horst aan de Maas. Wellicht dus ook iets voor u. Kijk voor meer informatie op www.leergeldhorstaandemaas.nl.

Jong Nederland America kan uiteraard niet geheel draaien van de gelden uit de contributie.
Naast de contributie krijgen we subsidie van de gemeente Horst aan de Maas. Daarbij werken onze leiders en leidsters hard om via andere wegen geld te verdienen voor hun vereniging en dus de jeugdleden. Te denken aan de Vlooienmarkt en de Oud Papier Actie. Om de twee jaar organiseert JNA De Jeugd- en Grote Dorpszeskamp. Dit zeskampweekend wordt mede mogelijk gemaakt door lokale sponsoren, die hiermee onze vereniging ook ondersteunen. Zo kunnen we de contributie laag houden voor onze leden.