JNA Agenda

Je browser ondersteunt geen JavaScript. Voor een correcte weergave van deze pagina heb je echter wel JavaScript nodig. Je kunt de alleen-HTML-versie van deze pagina bekijken op: https://calendar.google.com/calendar/b/3/htmlembed?title=Agenda%20JN%20America&showTitle=0&showDate=0&showTabs=0&showTz=0&mode=AGENDA&width=500&height=300&wkst=1&bgcolor=%23FFFFFF&src=webmaster%40jnamerica.nl&color=%23333333&ctz=Europe%2FAmsterdam

Noteer deze data ook op jouw kalender of in jouw agenda. Dat kan ook door op de -knop onder de kalender te drukken en deze hiermee toe te voegen aan jouw digitale agenda.
Tijdens schoolvakanties zijn er geen groepsbijeenkomsten.
Deze agenda is niet volledig omdat er in de loop van het seizoen nog een aantal activiteiten zullen worden ingepland zoals bijvoorbeeld de bivakken of extra activiteiten. Ook kunnen activiteiten verplaatst worden naar een andere datum. Hierover worden de leden dan tijdig ge´nformeerd. Verdere informatie over de specifieke activiteiten per groep krijgen de leden van hun leiders. Meer informatie over de activiteiten vind je op de pagina Activiteiten.