Zomerkamp Baarlo 2012
Van 14 t/m 21 juli gingen we op kamp in Baarlo. We maakten daar gebruik van de blokhut "De Koeberg" Koeberg 1 te Baarlo. Het thema van dit jaar was "Cartoon Kampwerk".

Op 13 juli was bagage inleveren tussen 19.00 uur en 19.30 uur. Net als afgelopen jaar werd er dan gecontroleerd op luizen. Alle kinderen die meegaan op kamp worden dan ook verwacht. Mocht blijken dat een kind luizen heeft dan kan deze niet mee op kamp en zal het kampgeld terugbetaald worden.

De groepen die dit jaar mee op het grote kamp gaan zijn De Snoepertjes, De Meideroosjes, The BadBoys, De Coole Kikkers, The Pink Ladies en De Rambo's.
De Snoepertjes zullen een halve week meegaan en vertrekken op dinsdag 17 juli om 10.30 uur met auto’s. De rest gaat de hele week mee. Zij vertrekken op zaterdag 14 juli om 11.00 uur met de fiets richting Baarlo. De oudste groepen (The Pink Ladies en de Rambo’s) gaan de eerste paar dagen zelf op pad in de omgeving van Baarlo. Zij sluiten maandag aan bij de rest van het kamp.

In het kampboekje vind je weer alle informatie die je verder moet hebben om er weer een kei stoer kamp van te maken.

Wil je meer weten over het kampterrein in Baarlo, kijk dan op de site van Jong Nederland Baarlo.

Op woensdag 18 juli is van 14.00 uur t/m 16.00 uur de oudermiddag. Alle ouders, broers, zussen opa’s en oma’s mogen dan een kijkje komen nemen op het kampterrein. Volg de welbekende geel/rode JNA bordjes en het kampterrein is zo gevonden. Het adres is: Koeberg 1, 5991 NH  Baarlo. Wil je de fietstocht volgende  die de kinderen ook hebben gefietst, download de route dan hier. De terugweg is wat makkelijker en die kun je hier downloaden.

Op zaterdag 21 juli komen we weer thuis rond 12.30 uur. Tussen 13.00 uur tot 13.30 uur kan de bagage opgehaald worden bij de blokhut.

Foto's van dit kamp zijn te bekijken via de fotopagina.
 

Blokhut De Koeberg Baarlo...
Blokhut De Koeberg